Verdiepingsavonden Christelijk Geloof
23 september 2023
Labyrinth
29 september 2023
Verdiepingsavonden Christelijk Geloof
23 september 2023
Labyrinth
29 september 2023
Laat alles zien

Israël-lezing op 4 oktober

‘De rol van Israël in Gods plan.’ Als christenen weten we ons verbonden met het volk Israël. We delen met Israël het Oude Testament, zingen de psalmen en geloven dat Israël een belangrijke plek heeft in Gods heilsplan. Maar hoe zit dat laatste precies? Op welke manier doet Israël ertoe? Op 4 oktober, in de week van de Israëlzondag, spreekt ds. Henk Poot over dit thema tijdens een lezing in de Pelgrimszaal. Vanuit de Bijbel zal hij aantonen dat de rol van Israël nog niet is uitgespeeld. Als dat zo is, wat betekent dit dan voor ons omgaan met Israël en met de Bijbel en voor je geloof? Welkom om je mening over deze essentiële vraag te vormen, te verdiepen, aan te scherpen of te vernieuwen!

Vanaf 19.00 is er inloop met koffie, de avond begint om 19.30.

Geverifieerd door ExactMetrics