CONCERTEN
LEZINGEN
TENTOONSTELLINGEN
VERGADERINGEN
RECEPTIES

IN DE JACOBIKERK


Huur de Jacobikerk!

Als u de Jacobikerk huurt, staat u een unieke ruimte ter beschikking in het hart van Nederland en Utrecht. Het bijzondere van de ruimte ligt in de ouderdom; al sinds de 16e eeuw heeft de kerk zijn huidige vorm en ademt dit gebouw de fascinerende sfeer van de middeleeuwen. Tegelijkertijd is dit oude gebouw voorzien van alle moderne voorzieningen.

In 2011 is er een grootschalige renovatie uitgevoerd en sindsdien hebben wij ruime ervaring opgebouwd met het huisvesten van evenementen. Deze combinatie staat garant voor een succesvol evenement. De locatie en de faciliteiten zullen op uw deelnemers een onuitwisbare indruk achterlaten. Bovendien draagt de huurder bij aan de instandhouding van een uniek erfgoed. Om de kerk optimaal tot zijn recht te laten komen, dienen de verhuuractiviteiten te liggen in het verlengde van de kerkelijke activiteiten. In dit spectrum kunt u bijvoorbeeld denken aan concerten, conferenties, lezingen en diploma-uitreikingen, maar vele andere activiteiten zijn ook mogelijk. Ook kunt u de kerk natuurlijk gebruiken voor een huwelijkssluiting.
Elke zondag wordt de kerk gebruikt voor de diensten van de eigen gemeente. Op deze dag wordt de kerk niet verhuurd. In de week zijn er ruimschoots gelegenheden waarop de Jacobikerk niet in gebruik is.

Ruimtes

In de Jacobikerk zijn diverse ruimtes aanwezig die ook afzonderlijk verhuurd kunnen worden. Allereerst is er de kerk zelf. Aan de zuidwestzijde, bevindt zich de Pelgrimszaal. Aan de westzijde zijn tegen de kerk aan de zogenaamde armenhuisjes gebouwd. Hierin bevinden zich de Duijfhuiszaal, Christoforuszaal, Potmeesterskamer, keuken en toiletten. U kunt dit allemaal terugvinden op de plattegronden op de volgende pagina’s.

PLATTEGROND


Extra zitplaatsen

Mogelijke uitbreidingen zitplaatsen door gekoppelde (klap)stoelen. Conform brandweervoorschriften mogen in het totale gebouw maximaal 900 personen gelijktijdig aanwezig zijn.

TARIEVEN

Pelgrimszaal

300

  • per dagdeel

Duijfhuiszaal

160

  • per dagdeel

Christoforuszaal

140

  • per dagdeel
Jacobikerk-7

Consistorie

105

  • per dagdeel
Jacobikerk gebouw - kerkzaal-42-1

Kerk

575

  • per dagdeel item
Jacobikerk gebouw - kerkzaal-36-1

Kerk (rouw of huwelijk)

300

  • per dagdeel item
 

NEEM CONTACT OP

 
 

De verhuur wordt gecoördineerd door dhr. Gert-Jan van Steeg.

Hij kan u uitgebreid vertellen wat er mogelijk is in de kerk, welke data beschikbaar zijn en wat de kosten zijn. Tevens bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor bezichtiging van de te huren ruimtes, dit kan met de beheerder. Tijdens een verhuur is een van hen – Connie Broos of Eric van den Berg – aanwezig.

Aanvragen geschieden bij voorkeur per mail: verhuur@jacobikerk.nl. Telefonisch contact is ook mogelijk. Het telefoonnummer van de Coördinator Verhuur is 06 27 36 92 15..

06 27 36 92 15 verhuur@jacobikerk.nl


WAAR VIND IK JULLIE?

 

© 2018 Jacobikerk.nl. Alle rechten voorbehouden. Jacobikerk.nl