Huur de Jacobikerk!

Als u de Jacobikerk huurt, staat u een unieke ruimte ter beschikking in het hart van Nederland en Utrecht. Het bijzondere van de ruimte ligt in de ouderdom; al sinds de 16e eeuw heeft de kerk zijn huidige vorm en ademt dit gebouw de fascinerende sfeer van de middeleeuwen. Tegelijkertijd is dit oude gebouw voorzien van alle moderne voorzieningen.

In 2011 is er een grootschalige renovatie uitgevoerd en sindsdien hebben wij ruime ervaring opgebouwd met het huisvesten van evenementen. Deze combinatie staat garant voor een succesvol evenement. De locatie en de faciliteiten zullen op uw deelnemers een onuitwisbare indruk achterlaten. Bovendien draagt de huurder bij aan de instandhouding van een uniek erfgoed. Om de kerk optimaal tot zijn recht te laten komen, dienen de verhuuractiviteiten te liggen in het verlengde van de kerkelijke activiteiten. In dit spectrum kunt u bijvoorbeeld denken aan concerten, conferenties, lezingen en diploma-uitreikingen, maar vele andere activiteiten zijn ook mogelijk. Ook kunt u de kerk natuurlijk gebruiken voor een huwelijkssluiting.
Elke zondag wordt de kerk gebruikt voor de diensten van de eigen gemeente. Op deze dag wordt de kerk niet verhuurd. In de week zijn er ruimschoots gelegenheden waarop de Jacobikerk niet in gebruik is.

RUIMTES

In de Jacobikerk zijn diverse ruimtes aanwezig die ook afzonderlijk verhuurd kunnen worden. Allereerst is er de kerk zelf. Voorin de kerk bevindt zich de consistorie. Daarnaast bevindt zich op de benedenverdieping de Pelgrimszaal. Op de bovenverdieping bevinden zich de Christoforuszaal en Potmeesterskamer. Zie ook de plattegrond of download onze folder.

PLATTEGROND

Extra zitplaatsen

Mogelijke uitbreidingen zitplaatsen door gekoppelde (klap)stoelen. Conform brandweervoorschriften mogen in het totale gebouw maximaal 900 personen gelijktijdig aanwezig zijn.

TARIEVEN

Pelgrimszaal

potmeesterkamer

Potmeesterkamer

Christoforuszaal

koorhek-1920

Consistorie

Jacobikerk gebouw - kerkzaal-42-1

Kerk

NEEM CONTACT OP

De verhuur wordt gecoördineerd door dhr. Gert-Jan van Steeg.

Hij kan u uitgebreid vertellen wat er mogelijk is in de kerk, welke data beschikbaar zijn en wat de kosten zijn. Tevens bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor bezichtiging van de te huren ruimtes, dit kan met de beheerder. Tijdens een verhuur is normaal gesproken een beheerder aanwezig.

Een aanvraag kunt u doen door te mailen naar of te bellen naar 06 27 36 92 15.

[]
1 Step 1