Donderdag 20 december: Festival of Lessons and Carols

De toekomst van oorlog – Jacobidebat 12 december Nicolaïkerk
5 december 2018
Volkskerstzang in de Jacobi op 23 december
19 december 2018
De toekomst van oorlog – Jacobidebat 12 december Nicolaïkerk
5 december 2018
Volkskerstzang in de Jacobi op 23 december
19 december 2018
Laat alles zien

Donderdag 20 december: Festival of Lessons and Carols

Donderdag 20 december wordt in de Jacobikerk het verhaal van de geboorte van Jezus en de aanloop daarnaartoe volgens Engels gebruik verteld door middel van koor- en samenzang en een aantal Bijbellezingen, de Lessons and Carols. Cantiago zingt muziek van onder meer John Rutter (Jesus Child)), Sergei Rachmaninov (Bogoroditse Devo) en Morten Lauridsen (O magnum mysterium).

De avond begint om 20.15 uur, de deuren van de kerk gaan om 19.45 uur open. De toegang is vrij, wel wordt van de bezoekers een vrijwillige gift gevraagd ter dekking van de gemaakte kosten. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting, onder het genot van warme chocolademelk en glühwein.

Geverifieerd door ExactMetrics