Volkskerstzang in de Jacobi op 23 december

Donderdag 20 december: Festival of Lessons and Carols
19 december 2018
Leeskring op donderdag 3 januari – Samuel Wells
1 januari 2019
Laat alles zien

Volkskerstzang in de Jacobi op 23 december

Zondag 23 december om 15.00 uur is er in de Jacobikerk de jaarlijkse Volkskerstzang. In deze feestelijke, drukbezochte samenkomst bezingen we de geboorte van Jezus met traditionele kerstliederen. Christelijke muziekvereniging De Bazuin zet het geheel luister bij, samen met organist Gerrit Chr. de Gier en kamerkoor Cantiago. De meditatie en schriftlezingen worden verzorgd door ds. Wim Vermeulen en de zusters Augustinessen. Er is een speciaal kinderprogramma en na afloop schenken we koffie en thee met iets lekkers. Iedereen is van harte welkom! Neemt u iemand mee?