Via Filosofie – Identiteit onder filosofen, 28/10, 11/11, 25/11

Ik ben.. – Via Vesper – iedere zondagavond
25 oktober 2019
Festival of Lessons and Carols op 20 december
30 november 2019
Laat alles zien

Via Filosofie – Identiteit onder filosofen, 28/10, 11/11, 25/11

In drie avonden maak je kennis met drie denkers: Augustinus, Pascal en Nietzsche. Wat zeggen zij over identiteit? We laten hen aan het woord en gaan in gesprek. Toegang (inclusief een drankje bij de borrel) is vrij. Meld je via www.viajacobi.nl aan voor dit event!

ViaFilosofie wordt georganiseerd door ViaJacobi, een nieuw Utrechts platform voor gesprekken die ergens over gaan. Via boeken, via debatten, via verdieping en via vespers delen we met elkaar inspiratie voor onderweg. Van oktober tot januari lezen, bespreken, leren en ervaren we tijdens het tweede traject van ViaJacobi in allerlei activiteiten wat het thema ‘Identiteit’ inhoudt. Wie zijn wij? Wie is de mens? Wat vormt en bepaalt onze identiteit? Kijk op www.viajacobi.nl voor meer informatie over de andere events.