Nieuwe PUP
10 mei 2019
Jacobi-Picknick zondag 30 juni
26 mei 2019
Nieuwe PUP
10 mei 2019
Jacobi-Picknick zondag 30 juni
26 mei 2019
Laat alles zien

Kerkdiensten als podcast

Om het terugluisteren van de kerkdiensten makkelijker te maken, heeft de communicatiecommissie een podcast opgezet. De komende tijd willen we testen of daar behoefte aan is. In deze testfase plaatsen we ochtenddiensten én een variant met alleen schriftlezing en preek. In beide gevallen komen we direct ter zake; je hoeft dus niet meer te zoeken naar de start van de dienst of de schriftlezing. Indien succesvol, zullen we dit uitbreiden naar andere diensten en/of evenementen. Beluister de diensten via Spotify, iTunes of anchor.fm. Heb je tips, op- of aanmerkingen of wil je helpen met het maken van de podcasts? Neem contact met ons op!
Geverifieerd door ExactMetrics