Bidden
23 februari 2024
“Er zij licht”
2 maart 2024
Bidden
23 februari 2024
“Er zij licht”
2 maart 2024
Laat alles zien

Micha Cursus

Ontdek hoe jij kunt meewerken in Gods Koninkrijk

Word je geraakt door onrecht? Vraag je je af hoe we goed zorgen voor elkaar en voor de schepping? Met de Micha Cursus ontdek je in zes bijeenkomsten samen met anderen wat de Bijbel zegt over gerechtigheid en hoe jij kunt meewerken in Gods Koninkrijk, met jouw eigen talenten en interesses. Door middel van concrete en uitdagende opdrachten ontdek je hoe je met hoofd, hart en handen verschil kunt maken.

De Micha Cursus is ontwikkeld door Micha Nederland, dat opkomt voor gerechtigheid, geïnspireerd daarbij gedreven door Micha 6:8: ‘Er is jou, mens, gezegd wat goed is, je weet wat de Heer van je wil: niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg te gaan van je God.’

De cursusavonden zijn in de Jacobikerk op:

  • dinsdag 19 maart
  • donderdag 4 april
  • dinsdag 16 april
  • donderdag 2 mei
  • dinsdag 14 mei
  • donderdag 30 mei

Wil je meer weten neem dan contact op met Aldert van de Kamp ().

Meld je hieronder aan.

Geverifieerd door ExactMetrics