Koster/beheerder gezocht
24 december 2019
Youth Alpha cursus
12 januari 2020
Laat alles zien

Vacature projectcoördinator ViaJacobi

De Jacobikerk te Utrecht zoekt per 1 maart 2020 een Projectcoördinator voor ViaJacobi (0,2 fte). Als projectcoördinator ben je als “spin in het web” medeverantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van het platform ViaJacobi. Je houdt je bezig met de thematisering en programmering van dit nieuwe platform voor gesprekken over leven, geloof en God. Je bewaakt de deadlines, werkt samen met één van de predikanten en een team van gemotiveerde vrijwilligers en bent het vaste aanspreekpunt van ViaJacobi naar binnen én naar buiten. Bij dat laatste denken we ook aan contacten met bijvoorbeeld studentenverenigingen in Utrecht.

Vacaturetekst Projectcoördinator ViaJacobi

Functieomschrijving Projectcoördinator ViaJacobi