Inzameling voedselbank 18 maart
15 maart 2018
Opgave Paasontbijt op zondag 1 april
23 maart 2018
Laat alles zien

Bedankt voor uw bijdrage!

Netwerk Serve the City Utrecht heeft in 2017 haar tweede projectjaar gerealiseerd. Dit was een groot succes! Mede dankzij de bijdrage vanuit de Jacobikerk hebben 193 jonge vrijwilligers zich ingezet om kwetsbare burgers van aandacht en hulp te voorzien. In 2017 heeft Netwerk STCU 167 projecten gerealiseerd, zijn 409 burgers geholpen en zijn er zo’n 3000 vrijwillige uren door jonge Utrechters ingezet. Daar zijn we enorm blij mee! Vrijwilligers hebben spelletjes gedaan met mensen met een verstandelijke beperking, huiswerkbegeleiding gegeven (zie foto van vrijwilliger Joanne in actie), boodschappen gedaan voor een oudere, maatjescontact gehad met vluchtelingen en kleine praktische klusjes uitgevoerd. Benieuwd naar wat er allemaal nog meer is gebeurd? Bezoek dan onze website voor het jaarverslag: www.stcutrecht.nl. Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan dit mooie werk!