Happietaria van start
10 februari 2018
Startavond Alpha donderdag 15 maart
2 maart 2018
Laat alles zien

Leesavond ‘Dit broze bestaan’ op donderdag 1 maart

Donderdag 1 maart gaan we op de leesavond verder met het boek van dr Willem Maarten Dekker, Dit broze bestaan. We gaan ons verdiepen in hoofdstuk 4, 5 en 6. Hierin komen de vragen naar voren over de zondeval en wat het betekent dat de mens at van de boom van de kennis van goed en kwaad. Over zijn visie op de zondeval in relatie tot de evolutiegedachte is in de pers nogal wat te doen geweest? Het zijn fundamentele vragen, die Dekker niet uit de weg gaat en wij zijn als lezers benieuwd naar hoe hij de Bijbel leest. Interesse? Kom erbij en schuif aan. Als je van te voren je e-mailadres doorgeeft, krijg je de leesstukken toegestuurd. 20.00 uur, Duifhuiszaal.