Programma gemeentedag 24 juni bekend

Studentenkerkdienst
30 mei 2017
Liturgie Eerste Pinksterdag
4 juni 2017
Laat alles zien

Programma gemeentedag 24 juni bekend

Rikko Voorberg

Heel graag maken we jullie het programma van de Gemeentedag bekend, die plaatsvindt op zaterdag 24 juni. Hebben jullie je al opgegeven? Dat kan nog altijd via de aanmeldstrook (op de balie) of via Het is ook mogelijk een deel van het programma mee te maken. Geef dat even aan bij je aanmelding.

13.00 uur: ontvangst met koffie en thee

13.30 uur: welkom en lezing over “Leven met lef”, Rikko Voorberg

14.30 uur:

Pauze

15.00 uur: Zeer divers workshopprogramma

16.30 uur: Gezamenlijke terugkoppeling en afsluiting

17.00 uur: Barbecue 19.00 uur: Opruimen en vertrek

Uiteraard is er ook een leuk en afwisselend kinderprogramma, afgestemd op de verschillende leeftijden. Daarover volgt volgende week meer informatie. Voor de allerkleinsten is er oppas tot 17.00 uur. Vragen? Mail naar We zouden het leuk vinden u en jou op 24 juni te ontmoeten! Hartelijke groet, de Gemeentedagcommissie