Uitnodiging
Picknick met Jacobikerkers uit de buurt;
samen eten, samen delen, verbinden

We nodigen je van harte uit voor de Jacobi-Picknick van zondag 30 juni. Na de ochtenddienst kun je op diverse plekken in de stad samen met gemeenteleden eten.

Waarom een Jacobi-picknick?

Als gemeente van Christus zijn we met elkaar verbonden, maar het is niet altijd eenvoudig om elkaar te spreken. Tijdens de Jacobi-picknick ontmoet je wijkgenoten die net als jij lid zijn van de Jacobikerk. Door samen te eten komt het vaak tot goede gesprekken en verbondenheid met elkaar.

Waar is het?

Hieronder vind je de locaties en contactpersonen voor de picknick. Zoek een locatie die het dichtst bij je in de buurt is. Bij slecht weer verplaatsen we de picknick naar het huis van de contactpersoon.

Locatie Contactpersoon
Speeltuin Aldo van Eykplantoen t.h.v. nr. 67. Geerjanne den Hartog
Plantsoen Overvecht-Zuid (tegenover OBS Spoorzicht) Theo Zijderveld
Julianapark ( ! bij slecht weer naar Henriettedreef 14) Arie Westerhout
Park Oog in Al Simone Rijneveld
Pleintje Roelof Drosthof Hilbert Onvlee
Park Transwijk Marianne van der Geer
Pieternel Quik
Majoor Bosshardt Plantsoen (achter bibiliotheek Tuinwijk) Dorienke Pleizier
Voordoorptuin Henrieke van de Kamp
Majellapark Clarine Prins-Oussoren

Hoe organiseren we het?

We willen iedereen vragen wat te eten mee te nemen voor de picknick. Het wordt een soort ‘American-party’ waarin iedereen wat mee brengt om te delen. Denk aan sandwiches, een salade, een quiche, of een taart of cake voor het toetje, iets te drinken. Neem ook je eigen beker, bord en bestek mee.

Tot 12:00 verzamelen op de locatie
Om 12:05 start picknick
Tot 14:00 einde picknick

Hoe meld ik me aan?