Middaggebed en kerkopenstelling

Middaggebeden en kerkopenstelling
Op een aantal vaste momenten gedurende de week ben je welkom in de Jacobikerk voor verstilling, inspiratie en gebed. Elke werkdag vindt er van 12:45-13:00 een middaggebed plaats in het zuiderkoor. Je kunt op dat tijdstip de kerk binnenkomen via de groene deuren aan de St. Jacobsstraat, dus aan de voorkant van het gebouw. Daarnaast is het kerkgebouw het gehele jaar door geopend voor bezoek op zaterdag en zondag van 12:00-16:00 uur. In de zomer is de kerk elke dag open van 12:00-16:00 uur. Tijdens deze kerkopenstelling kun je o.a. een rondleiding door de kerk krijgen en/of een wisselexpositie bezoeken in het noorderkoor.

ViaWerkplek: Werken en studeren in de Jacobikerk
We hebben een aantal werkplekken ingericht, zorgen voor koffie en thee, wifi en elektriciteit, zodat jij je kunt richten op je werk. En zo ontmoet je nog eens iemand, als je even pauzeert onder de Middeleeuwse gewelven van de kerk.
Meer info op www.viajacobi.nl

ViaKluis: Een stille plek in de Jacobikerk
We bieden jou de gelegenheid om je terug te trekken en je volledig te concentreren op wat jij wil doen in de kluis van de Jacobikerk.
Meer info op www.viajacobi.nl