Festival of Lessons & Carols

Op zaterdag 17 december organiseert Kamerkoor Cantiago het ‘Festival of Lessons & Carols’ in de Utrechtse Jacobikerk. Daarmee levert het koor een bijdrage aan een lange, uit Engeland afkomstige traditie. In de Jacobikerk wordt het verhaal van de geboorte van Jezus en de aanloop daarnaartoe volgens Engels gebruik verteld door middel van koor- en samenzang en een aantal Bijbellezingen. Meer info.

  • 20:00

Traditionele Volkskerstzang

Om 15:00 uur is er dan de traditionele Volkskerstzang (never change a winning team!), met medewerking van o.a. Muziekvereniging De Bazuin, Kamerkoor Cantiago, de zusters Augustinessen en ds. Wim Vermeulen. Na twee coronajaren zou het geweldig zijn als de Jacobi weer als vanouds stampvol zou zitten met de Volkskerstzang.

  • 15:00

Kerst

Een traditionele kerkdienst op kerstochtend. Eerste Kerstdag is de ochtenddienst ook live te volgen is via het YouTube-kanaal van de kerk.Om 10.00 wordt de dienst geleid door ds. De Hek. Vanaf 9.45 zingen we kerstliederen. Behalve organist Gerrit Christiaan heeft ook de muziekgroep haar aandeel in deze dienst. Tijdens de middagdienst om 17.00 is ds. Vermeulen voorganger.
Maandag 26 december is er een dienst om 10.00, geleid door ds. P.L. de Jong uit Rotterdam. Een gezegende kersttijd toegewenst!

  • 10:00 en 17:00
  • 10:00

Oud en nieuw

Op oudejaarsdag is er een kerkdienst om 19:00 uur waarin ds. De Hek onze voorganger is. Op nieuwjaarsmorgen begint de dienst om 11:00 uur. In deze dienst zal ds. Vermeulen ons voorgaan. Op deze zondag 1 januari is er ook een middagdienst om 17:00 uur, die geleid zal worden door ds. G.M. van Meijeren uit Zeist. Gezegende diensten gewenst!
- LINK VOLGT LATER -
  • 19:00
  • 11:00 en 17:00