Livestream uitzending

Registratie verplicht

Festival of Lessons & Carols

Het kerstverhaal in negen Bijbellezingen, afgewisseld met prachtige koormuziek, gezongen door Kamerkoor Cantiago. Meer info.

Traditionele Volkskerstzang

Een mini-editie van de jaarlijkse traditionele Volkskerstzang met Kamerkoor Cantiago en Muziekvereniging De Bazuin.

Eerste Kerstdag

Een traditionele kerkdienst op kerstochtend, die live te volgen is via het YouTube-kanaal van de kerk.

GEANNULEERD - Kinderkerstfeest met Elly Zuiderveld

In verband met de nieuwe coronarichtlijnen die gesteld zijn op d.d. 14-12 is het kinderkerstfeest geannuleerd.

GEANNULEERD - Open Jacobikerk

In verband met de nieuwe coronarichtlijnen die gesteld zijn op d.d. 14-12 is Open Jacobi geannuleerd.

GEANNULEERD - Maria's van Utrecht

In verband met de nieuwe coronarichtlijnen die gesteld zijn op d.d. 14-12 is de tentoonstelling van tien Utrechtse Maria’s geannuleerd.

GEANNULEERD - Kerstverhaal in beeld

In verband met de nieuwe coronarichtlijnen die gesteld zijn op d.d. 14-12 is het kerstverhaal geannuleerd.

GEANNULEERD - Drive-in kerstnachtdienst

In verband met de nieuwe coronarichtlijnen die gesteld zijn op d.d. 14-12 zijn de kerstnachtdiensten geannuleerd.