Aanmelden kerkdienst

Fijn dat je één van de aankomende diensten wilt bezoeken.

Momenteel is het nodig om je vooraf aan te melden voor de ochtenddiensten, maar niet voor de middagdiensten. Bij de diensten volgen we de landelijke richtlijnen*. Per dienst heten we 200 personen van harte welkom. Is een dienst volgeboekt, volg deze dan online via Youtube (beeld en geluid) of Kerkomroep (geluid). Lees ook het bericht van de kerkenraad (3 november 2021).
Zondag 5 december
Zondag 12 december
Zaterdag 18 december
Zondag 19 december
Zaterdag 25 december
Zondag 26 december
* We volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat je bij verkoudheid, plotselinge reuk/smaakverlies, hoesten, benauwdheid of temperatuursverhoging thuisblijft. Dit geldt ook als iemand in je huishouden koorts of benauwdheidsklachten heeft. Als je - of iemand uit je huishouden - getest bent/wordt op COVID19 volg je de adviezen zoals je die van de GGD hebt gekregen. Meer informatie kun je vinden in het gebruikersplan.