Aanmelden kerkdienst

Fijn dat je één van de aankomende diensten wilt bezoeken.

Momenteel is het nodig om je vooraf aan te melden. Bij de diensten volgen we de landelijke richtlijnen*. Per dienst heten we 135 personen van harte welkom. Is een dienst volgeboekt, volg deze dan online via Youtube (beeld en geluid) of Kerkomroep (geluid).
zondag 13 juni
zondag 20 juni
zondag 27 juni
zondag 4 juli
zondag 11 juli
zondag 18 juli
zondag 25 juli
* We volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat je bij verkoudheid, plotselinge reuk/smaakverlies, hoesten, benauwdheid of temperatuursverhoging thuisblijft. Dit geldt ook als iemand in je huishouden koorts of benauwdheidsklachten heeft. Als je - of iemand uit je huishouden - getest bent/wordt op COVID19 volg je de adviezen zoals je die van de GGD hebt gekregen. In de kerk desinfecteren we en houden we 1,5 meter afstand. Meer informatie kun je vinden in het gebruikersplan.