Aanmelden kerkdienst

Fijn dat je één van de aankomende diensten wilt bezoeken.

Momenteel is het nodig om je vooraf aan te melden. Bij de diensten volgen we de landelijke richtlijnen*. Per dienst heten we 200 personen van harte welkom. Is een dienst volgeboekt, volg deze dan online via Youtube (beeld en geluid) of Kerkomroep (geluid).
zondag 12 september
zondag 19 september
zondag 26 september
* We volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat je bij verkoudheid, plotselinge reuk/smaakverlies, hoesten, benauwdheid of temperatuursverhoging thuisblijft. Dit geldt ook als iemand in je huishouden koorts of benauwdheidsklachten heeft. Als je - of iemand uit je huishouden - getest bent/wordt op COVID19 volg je de adviezen zoals je die van de GGD hebt gekregen. In de kerk desinfecteren we en houden we 1,5 meter afstand. Meer informatie kun je vinden in het gebruikersplan.