Aanmelden kerkdienst

Fijn dat je één van de aankomende diensten wilt bezoeken.

Momenteel is het nodig om je vooraf aan te melden voor de kerkdiensten. Bij de diensten volgen we de landelijke richtlijnen*. Per dienst heten we 90 personen van harte welkom (update: 22-01-2022). Is een dienst volgeboekt, volg deze dan online via Youtube (beeld en geluid) of Kerkomroep (geluid).
Medewerkers aan de dienst en kinderen tot 12 jaar hoeven zich voor de dienst niet in te schrijven.
Zondag 23 januari
Zondag 30 januari
Zondag 6 februari
* We volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat je bij verkoudheid, plotselinge reuk/smaakverlies, hoesten, benauwdheid of temperatuursverhoging thuisblijft. Dit geldt ook als iemand in je huishouden koorts of benauwdheidsklachten heeft. Als je - of iemand uit je huishouden - getest bent/wordt op COVID19 volg je de adviezen zoals je die van de GGD hebt gekregen.