AFGELAST: Voorjaarsserie Jacobiconcerten start op 7 maart

Aftermovie Jacobidebat: Deugt de mens?
25 februari 2020
Gedachten bij deze week – ds. Wim Vermeulen (14-3)
13 maart 2020
Laat alles zien

AFGELAST: Voorjaarsserie Jacobiconcerten start op 7 maart

Zaterdagmiddag 7 maart begint de voorjaarsserie van de Commissie Jacobiconcerten. Organist Gerrit Christiaan de Gier en een strijkersensemble onder leiding van Inki Varga spelen muziek van o.a. Bach, Beethoven en Schubert. De volgende concerten in de serie zijn op 4 april (sopraan Sara Barakat en organist Francesca Ajossa) en 2 mei (orgelleerlingen van Gerrit Christiaan de Gier plus enkele instrumentalisten). Een extra concert is er op 9 mei. Dan komt het befaamde Choir of St. Martin-in-the-Fields uit Londen naar de Jacobikerk. Alle concerten beginnen om 14.00 uur. De toegang is vrij; na afloop is er een collecte.