‘Blik naar Buiten’, landelijk missionair evenement PKN

Liturgieën
23 februari 2020
Aftermovie Jacobidebat: Deugt de mens?
25 februari 2020
Laat alles zien

‘Blik naar Buiten’, landelijk missionair evenement PKN

Op vrijdag 13 maart 2020 is in de Jacobikerk het landelijk event ‘Blik naar buiten’. Het is de eerste landelijke missionaire dag van de Protestantse Kerk. Wat zijn de trends in Nederland en wat kunnen we daar als Protestantse kerk mee? Waarom is Kliederkerk zo’n succes? Klopt het dat sommige pioniersplekken echt van levensbelang zijn voor hun bezoekers? Maar ook de weerstand tegen de missionaire drive van de Protestantse Kerk komt aan bod. Heeft God ons pionieren wel nodig? Mag je in deze tijd nog gewoon gemeentepredikant zijn? En blijft ‘het geheim Gods’ nog wel bewaard in al die nieuwe vormen? Deze en nog veel meer onderwerpen komen aan bod op het landelijk event Blik naar buiten in Utrecht op vrijdag 13 maart 2020. Kijk voor meer informatie op: https://www.protestantsekerk.nl/evenementen/landelijk-missionair-evenement-blik-naar-buiten