Volkskerstzang op zondag 22 december 15.00 uur

Festival of Lessons and Carols op 20 december
30 november 2019
Begrotingen PGU 2020 ter inzage
9 december 2019
Laat alles zien

Volkskerstzang op zondag 22 december 15.00 uur

Volkskerstzang Zondag 22 december om 15.00 uur is er in de Jacobikerk de jaarlijkse Volkskerstzang. In deze feestelijke, drukbezochte samenkomst bezingen we de geboorte van Jezus met traditionele kerstliederen. Christelijke muziekvereniging De Bazuin zet het geheel luister bij, samen met organist Gerrit Chr. de Gier en kamerkoor Cantiago. De meditatie en schriftlezingen worden verzorgd door ds. Willem Jan de Hek en de zusters Augustinessen. Er is kinderopvang voor de kinderen tot en met 6 jaar. Na afloop schenken we koffie en thee met iets lekkers. Iedereen is van harte welkom! Neemt u iemand mee?