Alpha start op 25 september
28 augustus 2018
Landelijke Orgel- en Samenzangdag op 13 oktober
30 september 2018
Laat alles zien

Leeskring op donderdag 11 oktober

Hoe zullen we leven?

Die vraag stelt de Londense theoloog en priester Samuel Wells in een boek dat onlangs in Nederlandse vertaling verscheen (Samuel Wells: Hoe zullen we leven, Christelijke kijk op actuele thema’s, Uitgeverij Boekencentrum, 2018). Het boek bestaat uit een verzameling essays, waarin de auteur zijn visie geeft op actuele thema’s. Het boek werd in diverse media erg positief gerecenseerd, en is ingedeeld in drie delen: over de wereld, over ons leven en over onze sterfelijkheid. De komende maanden willen we op de leeskring een drietal avonden aan dit boek besteden, waarbij iedere avond een aantal met elkaar samenhangende essays besproken wordt.

De eerste avond is op donderdag 11 oktober, om 20:00 uur in de Duifhuiszaal van de Jacobikerk. We bespreken dan het eerste deel van het boek, waarbij het accent ligt op de essays over Islam en moslimextremisme, Migratie en Israël. Meer informatie over het boek is verkrijgbaar op internet, inclusief een preview.

Iedereen van harte welkom!