Trouwplannen? Meld je aan voor de premarriage course – een investering in elkaar

Jacobidebat op 5 september: Adriaan van Dis en Beatrice de Graaf
27 juli 2018
Aanmelden gemeentezondag op 9 september
19 augustus 2018
Laat alles zien

Trouwplannen? Meld je aan voor de premarriage course – een investering in elkaar

14 september starten we in samenwerking met deNieuwe Kerk de premarriage course. Hebben jullie trouwplannen en wil je je optimaal voorbereiden op je verbintenis met elkaar en met God? Meld je dan aan via .

In vijf avonden bespreken we belangrijke thema’s voor jullie huwelijk. We baseren ons op het wereldwijd bekende materiaal van Nicky en Sila Lee, waarbij we gebruik maken van onze eigen ervaringen en voorbeelden. Je bespreekt vragen en situaties met elkaar als stel en met andere stellen die gaan trouwen. De avonden worden begeleid en georganiseerd door stellen die al langer getrouwd zijn.

We stimuleren alle stellen die binnen de kring van onze gemeente trouwen om deel te nemen. Na aanmelding ontvang je meer informatie over locatie en tijdstip van de cursus. Data: 13 en 27 september, 11 en 25 oktober, 8 november. Laat het ook weten wanneer je graag zou willen deelnemen, maar wanneer september te vroeg voor jullie is of om andere redenen niet lukt, wellicht kunnen we in de volgende serie daar rekening mee houden.