Italiaanse wijn-spijs avond Jacobikerk op zaterdag 3 februari

Leesavond (1 februari 20:00 uur) – Homo Deus: De afgepelde mens?!
26 januari 2018
Jacobidebat 13 februari Who watches the watchmen?
1 februari 2018
Laat alles zien

Italiaanse wijn-spijs avond Jacobikerk op zaterdag 3 februari

Zaterdagavond 3 februari kan er weer genoten worden van heerlijk eten, uitmuntende wijn en goed gezelschap. Dit keer staat de avond in het teken van Italië. Er worden verschillende gangen met Italiaanse gerechten geserveerd met bijpassende wijnen van Italiaanse wijnhuizen.
Onder de prachtige gewelven van de Jacobikerk maak je een ontspannen en gezellige avond mee die je niet snel zult vergeten! De opbrengst van de wijnproeverij komt ten goede aan het missionaire project. Kortom, hier mag je niet ontbreken!

Wanneer: 3 februari 19.00-22.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur
Waar: Jacobikerk
Kosten: 30 euro
Opgeven: