Alpha in de

Jacobikerk

Ontmoeten, vragen, ontdekken

Wat is Alpha?

Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om in tien bijeenkomsten en een weekend op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!

Meer dan 24 miljoen mensen wereldwijd hebben Alpha gedaan. In Nederland waren dat er ruim 265.000. Alpha wordt gegeven in de Jacobikerk, maar ook in andere kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen. Alpha is gratis en dat is inclusief een maaltijd!

Wanneer is Alpha?

De nieuwe Alpha-cursus start op 25 september 2018. De eerste avond kan je ook vrijblijvend komen kijken.
Wanneer: 10 dinsdagavonden en een weekend. Start najaar 2018:
Een weekend maakt ook deel uit van de cursus. De data hiervan volgen nog.

Opgeven voor Alpha

Wil je je alvast opgeven voor de Alpha-cursus? Dat kan, vul hieronder het formulier in en je krijgt een uitnodiging van de Alpha-commissie van de Jacobikerk! Wil je eerst even kijken of het wat voor je is? Ook dan ben je van harte welkom op dinsdag 25 september. Wil je dan ook even aangeven dat je komt?

Contact met de Alpha-commissie

Wil je contact met de Alpha-commissie van de Jacobikerk? Stuur dan een e-mail naar alpha@jacobikerk.nl.

• St Jacobsstraat 171
    3511 BP UTRECHT

De Jacobikerk bevindt zich in het noordelijke deel van de Utrechtse binnenstad.
De kerk is bijzonder goed bereikbaar, zowel met openbaar als eigen vervoer. Utrecht Centraal Station bevindt zich op 5 á 10 minuten lopen van de kerk.

Adres: St. Jacobsstraat 171 - 3511 BP Utrecht
Telefoon:030-2317862