ds. A.J. Zoutendijk

is met emeritaat

Dankwoord ds. A.J. Zoutendijk

Een afscheid zoals je zou wensen

Met grote dankbaarheid kijken wij terug op het afscheid van afgelopen zaterdag en zondag. Het was feestelijk, roerend en in stijl. Wat zou je nog meer wensen? Toch werden onze wensen en verwachtingen nog overtroffen door de liefde en genegenheid die we op deze dagen ervoeren. Klokgelui, handgeklap, warme blikken die ons werden toegeworpen. Zo begon het en zo ging het verder.
We kregen een groot en uitbundig schilderij van de Jacobi, goede keus!, en daarnaast een fraai boekwerk waaraan meer dan twintig reisgenoten hebben bijgedragen. Kijkgenot en leesplezier zullen de komende tijd ons deel zijn.
Al die enthousiastelingen die deze dagen tot een feest hebben gemaakt willen we hartelijk bedanken voor hun ongelofelijke inzet en inspanningen. De commissie die het geheel voorbereidde, de ploeg die kookte en bediende en opruimde, de bedenkers en ontwerpers van het boek en verder allen die op de dagen een bijdrage leverden van muzikale of dichterlijke aard.
Wij hebben God gedankt in de afscheidsdienst. De dank aan mensen komt daaruit voort. Hij geeft ons de kracht en de liefde om zoiets moois te organiseren. En de bezonnenheid om het stijlvol en soepel te laten verlopen.

Hilda en Andries Zoutendijk

Vriendenboek bestellen

WAAR VIND IK JULLIE?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over deze afscheidsbijeenkomsten, neem dan contact op met Marianne van der Geer via .

• St Jacobsstraat 171
    3511 BP UTRECHT