Evensong & Pub 5 oktober
10 september 2017
Alpha-cursus van start op 28 september
22 september 2017
Laat alles zien

Startzondag 17 september

Op 17 september staat de ochtenddienst in het teken van de jaarlijkse Startzondag. Na de dienst, waarin het jaarthema centraal staat, is iedereen van harte welkom om gezamenlijk het seizoen te beginnen. Op de startzondag is alles net iets aders dan anders: bij de koffie na de dienst wordt ook taart geserveerd. De professionele “Heel Jacobi Bakt”-jury velt een oordeel over uw bakkunsten, met een serieuze prijs als beloning voor de beste Jacobi-patissier. Na het koffiemoment is er een informatiemarkt en gelegenheid om kennis te maken met verschillende onderdelen van het gemeente-leven. Er is een talentenveiling, rondleiding door de kerk, en veel meer, en tot slot met een gezamenlijke lunch. We hopen iedereen op deze zondag te ontmoeten!